Dag 8 en 9
11 oktober 2015 - Auckland, Nieuw-Zeeland
Dag 8 en 9
We vertrokken vroeg van het nationaal park naar Wellington. Dit is de hoofdstad van Nieuw Zeeland. Ook een mooie stad!! Ik ben met Sophie eerst een nieuwe camera gaan kopen. Ja alweer!! De camera van Quito laadt helaas niet meer op. Maar nu heb ik een camera met WiFi :))
Daarna gingen we naar het museum Te Papa. Heel groot, interactief en gratis. Er was ook veel te vinden over de eerste immigranten. Daarna zijn we langs de haven gelopen voor een lekker wijntje.
De dag erna zijn we vroeg vertrokken naar de Ferry die ons in 3 1/2 u naar het Zuidereiland bracht. Daar hebben we eerst 6 soorten wijn geproefd. Dit plekje van Nieuw Zeeland heeft de meeste zon uren en de mooiste stranden. We logeren aan het randje van het Abel Tasman park. Daar gaan we vandaag een wandeling maken langs de kust. Gisterenavond hadden we super veel plezier bij het vuur en later hebben we plat op onze rug naar de sterren gekeken. Ontzettend veel, maar geen vallende gezien.
Voor het eerst slapen we twee nachten in hetzelfde bed. Wat een rust!
Groetjes vanaf het Zuidereiland . Xxx
Voor het eerst slapen we twee nachten in hetzelfde bed. Wat een rust!
Groetjes vanaf het Zuidereiland . Xxx

Ik kan me voorstellen dat je je soms Alice in Wonderland voelt..... Wij laten dan wel niet zo veel 'horen' maar genieten van je belevenissen en mooie foto's. Erg leuk om te lezen! Geniet nog maar lekker. Lieve groet, Ger en Astrid
heerlijk al die wijn. Wat leuk dat jullie zo genoten hebben van het kijken naar de sterren.
Camera 3 doet het goed.
Groetjes van Marleen K