Een woord. GEWELDIG!!!

15 oktober 2015 - Franz Josef Glacier, Nieuw-Zeeland

Happy!! Heel veel geluk gehad. Konden de laatste vlucht van vandaag boeken. Na onze vlucht waren de omstandigheden te slecht. Joehoeoe. Bedankt voor het duimen.

Happyhappyhappy Liesbeth
Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade

1. Vivianne - Travel Counsellors:
    YES YES YES!!!
    Geweldig!!!!!
    Wij hebben het laatst in Zuid Afrika gedaan... Zooooo te gek!!
    Een ervaring die je nooit zult vergeten!
  2. Ans Meijers:
    16 oktober 2015
    WOW, dit is echt geweldig.
    Je wordt vast, nee je bent al, een hele goede fotograaf. Wat een mooie beelden waardoor wij zo kunnen meegenieten. SUPER!!
    Veel groeten,
    Ans
  3. Cynthia Bruseker:
    16 oktober 2015
    Jeetje! Wat lijkt me dat bijzonder om met een helikopter over een Gletcher te vliegen! Geluksvogel!
    groepjes Cynthia
  4. Carla:
    Hoi Liesbeth,
    Het is al even geleden dat ik een berichtje heb geschreven. Dat betekent niet dat ik je niet volg hoor.......integendeel. Ik ben gezond jaloers op al jouw belevenissen. Wat een prachtig land! Ik kijk uit naar je volgende avonturen/foto's.
  5. Ben en Marij Jansen:
    16 oktober 2015
    Hoi Liesbeth, je blijft ons maar trakteren op prachtige beelden! Geen wonder dat je zo stralend en gelukkig op de foto's staat. Wat een belevenissen! Af en toe zul je wel even naar adem moeten happen. Ga maar lekker door met genieten, wij volgen je met veel plezier. Liefs, Ben en Marij
  6. Magda & Louis:
    Wauw, Liesbeth
    adembenemend mooi, prachtige beelden hoe je straalt van geluk!
    Liefs,
    Magda & Louis
  7. Marleen Kastermans:
    Hoi Liesbeth,
    het geluk lacht je toe. Subliem. Wat een geweldige ervaring.
    Prachtig die foto van de gletcher.
    hartelijke groeten van Marleen K
  8. Mieke Meijers:
    16 oktober 2015
    Wat heb je geboft, dat je nog met de helikopter kon vliegen!!!!!! De foto's zijn geweldig!!!! Het is daar adembenemend mooi!!! Geniet maar lekker, Lieske!
    Dikke poen
  9. Maria janssen:
    Hallo globetrotter!
    Hoewel ik je pas onlangs ben gaan volgen op je wereldreis, kan ik al direct concluderen dat je droom helemaal is uitgekomen! Heel intens allemaal, je belevenissen, avonturen zelfs, maar vooral de speciale ontmoetingen.
    Geniet maar lekker verder!
    Dieke poen van Maria oet kaad en naoët Eèsjde