Dag 4

6 oktober 2015 - Hahei, Nieuw-Zeeland

Dag 4

Nadat we gisterenavond heerlijk samen gesmuld hebben van Indisch eten, zijn we
vanmorgen vroeg vertrokken uit Auckland . Sophie uit Londen heeft zich bij ons gevoegd. Een Tour door een prachtig landschap . Onze chauffeur neemt de tijd om hier en daar te stoppen onderweg voor het maken van foto's of voor een koffie. We arriveerden tenslotte op een prachtige plek aan de oostkust Haheibeach. Prachtig wit strand. Van hier uit ben ik gelopen naar Cathedral Cove. Nog mooier! De wandeling was berg op en af, maar dat is goed, dan kan ik al vast oefenen voor de grote hike een dezer dagen. De anderen zijn met de kayak naar hetzelfde strandje gegaan. Vanavond barbecue klaar gemaakt door onze gids en daarna nog naar een strand waar je een kuiltje kunt graven als het eb is en dan je eigen hot water spring hebt.
Mooi programma weer!

Xxx Liesbeth

1. Elly:
    6 oktober 2015
    Het blijft genieten Liesbeth. Wat moet dat allemaal wel niet met je doen.
  2. Annemie:
    6 oktober 2015
    Indrukwekkend verhaal en natuur. Je hebt gekozen voor een uniek begin van je nieuwe leven. Knuffel.
  3. Marleen Kastermans:
    Hoi Liesbeth,
    wat een prachtige plek. Heerlijk zo'n wandeling lijkt me,
    groetjes van Marleen K
  4. Pierre thielen:
    6 oktober 2015
    Het gaat goed, Liesbeth! En wij genieten mee, het is gewoon of we erbij zijn, zó "levensecht" zijn je verhalen. Groetjes, óók van Toos, pierre
  5. Gaston:
    6 oktober 2015
    Goede morgen Lieve schat terwijl je weer vertrokken bent op zoek naar nieuwe ontdekkingen en leuke dingen op dag 5 ben ik nog aan het genieten van de mooie fotos van dag 4 echt enig mooi! bofkont! xxx
  6. Mieke Meijers:
    14 oktober 2015
    Lieske, wat een geweldige foto's, geniet maar lekker!!! Ik reis een klein beetje met je mee!!! Dikke knuffel